Eid

Një film globale crowdsourced festuar Bajramin

Mëso më shumë
Shikojnë ngacmues
ngarkoni videot


ÇFARË ËSHTË KJO E PROJEKTIT PËR?

Eid: The Global Film është një përmbledhje e videove kronikizuar festimet për Eid-ul-Fitr rreth globit. Ne jemi duke marrë njerëz nga e gjithë bota për të paraqitur videot e Bajramit përvojat e tyre ditore (në çdo gjuhë), dhe do të jetë i grumbulluar ato në një cilësi të lartë, film definicion të lartë.

Për të marrë pjesë, të kapur përvojat tuaja Bajramit në video dhe për të dërguar ato për ne. Ne jemi të interesuar veçanërisht në histori dhe bisedat që ju keni dëgjuar atë ditë.

Me islamofobinë në rritje, ne shpresojmë se ky projekt do të ju dhe ata rreth jush frymëzojnë për të ndërmarrë veprime dhe të sfiduar idetë e gabuara shoqërore dhe keqinterpretime të muslimanëve dhe Islamit.

SI TË MERRNI PJESË?

Get out telefonat tuaj, kamera, DSLR, dhe të fillojnë të filmimin!

Filloni regjistrimin natë më parë. Dhe mbani kapjen e momente si ditë përparon.

SIGN UP si një kontribues


Këtu janë disa ide për klipe ju mund të paraqisni

Outings

Streets, Bazaars, Souks, Coffee Shops

Wind Down

Sitting around family, sharing stories


SI TË DORËZOJNË videot e mia?

  • Ngarko për çdo shërbim online (psh YouTube, Vimeo, Dropbox, Vine, etj) dhe dërgoni lidhje për submissions@eidfilm.com.

    OR

  • Klikoni butonin më poshtë për të dërguar video tuaj direkt për ne. Shënim: Ju nuk keni nevojë për një llogari Dropbox.

NGARKONIFREQUENTLY ASKED QUESTIONS


LANDSCAPE MODE ONLY

VIDEO LENGTH

10 seconds to 10 minutes long

VIDEO QUALITY

720p HD or better

SUBMISSION DATES

July 5 to July 16, 2016

What should I record?

Anything you find interesting on the day. It could have you in it, or it could have other people in it, or it could have no one in it. Get some shots up close, like conversations, food, and decorations. Get some from far away, of events, streets, mosques. Have people tell stories.

Where can I get ideas on what to record?

If you still can’t figure out what to capture, we have some ideas on our web site, eidfilm.com.

Do I need to edit my video before submitting?

No, just send us the raw footage and we’ll take care of the rest.

How do I upload my videos?

See upload instructions on our web site, eidfilm.com

What kind of camera should I use?

We prefer the high quality footage produced by DSLR, but any camera that records 1080P HD or better is fair game.

Are smartphones OK?

Smartphones are OK as long as they record 720p HD or better. If you use a smartphone, make sure you hold it sideways (landscape mode) and make sure the lighting is good, especially at night.

Are you accepting UAV (aerial drone) footage?

Yes! We think aerial footage is beautiful and will certainly incorporate it in the video.

Do I have to be Muslim or live in a Muslim country to participate?

No. Eid is celebrated in every country with a Muslim population, no matter how small. In fact we believe some of the most interesting and unique footage will come from remote places where Islam is not widespread.

Will my footage be used for commercial purposes?

No. Anything you submit will be used solely for the purposes of the documentary unless we have permission from you.


Get in Touch with us

Have questions or comments? Contact Us using the Form below.

Send us an Email

Like our Facebook Page

Follow Us on Twitter